MAAK KENNIS MET

Vashti de Caluwé

Vashti geeft op 9 maart de workshop podiumpresentatie.   Sinds 2021 is zij werkzaam bij Roodkapje. Daarvoor was zij  tot 2019 codirecteur en mede oprichter van ZangExpress.  Vashti was medegrondlegger van een landelijk vernieuwende muziek- en teach-the-teacher methode voor het basisonderwijs. Deze didactische vaardigheden komen haar goed van pas tijdens de workshop. Ook heeft ze een jarenlange ervaring met optreden als zangeres.

Tijdens de workshop wilt ze vooral dat de kandidaten leren hun eigen persoonlijkheid het beste tot hun recht  laten komen.

Foto: Jan-Willem Bullée

Kristien Kooter

Kristien presenteert dit jaar  Young Music Talent.  In het dagelijks leven is zij leerkracht van de taalklas op IKC De Meerpaal. Verder zingt zij bij ‘Lite Vocal Group‘ en in de band ‘Overruled’. 

” Wat een eer om al deze talenten te leren kennen en te zien schitteren op het podium! Met ‘Overruled’ hebben wij een paar jaar geleden meegedaan aan het HKZ-CKC concours (de vorige versie van Young Music Talent’). Dit was superleuk en een hele ervaring op zo’n groot podium met zoveel publiek. Ook heb ik Roodkapje gespeeld bij ZPOT 2019. Ik weet dus wel een beetje hoe jullie je voelen. En dat is waarschijnlijk best zenuwachtig. Jullie gaan het vast hartstikke goed doen en veel plezier hebben. Ik hoop jullie allemaal snel te zien! En voor degenen die meedoen: succes met repeteren!”

                                                                                                          ~Kristien