Volg ons:

JURY

Joep Annegarn

Na mijn conservatoriumstudie begon ik in 1984 te werken als docent klarinet aan de muziekschool Zoetermeer en als docent muziek aan het Maerlant Lyceum in Den Haag.
Daarnaast dirigeerde ik diverse koren en heb ik vanaf 1986 ruim 25 jaar de jeugdorkesten van de muziekschool en het latere CKC geleid. Daar denk ik met heel veel plezier aan terug.

Vanaf 2007 was ik als adjunct-directeur werkzaam bij CKC & partners. Begin 2022 ben ik vervroegd met pensioen gegaan om meer tijd te hebben voor andere bezigheden. Ik hou van piano spelen, lekker eten, reizen, concert- en theaterbezoek, lezen en sporten.

Marloes de Natris

Marloes de Natris is een muzikant (drums, piano, gitaar, klarinet), muziekdocent en muziekproducer met een eigen studio. Na de opleiding Docent Muziek (Codarts) en de opleiding Drums (Conservatorium van Amsterdam) is ze aan het werk gegaan bij het Koninklijk Concertgebouw.
Tijdens en na haar studie speelde ze in verschillende bands en orkesten en heeft ze als docent tientallen kinderen en volwassenen verder geholpen tijdens hun muzikale reis.
In 2020/2021 volgde ze de studie Geluidstechnicus / Muziekproducer bij Sound Education Nederland. Sindsdien brengt ze muziek uit op haar eigen label MNMusic.

Veronique Sodano

Veronique Sodano is geboren in Rome, opgegroeid in Nederland. Half Nederlands, half Italiaans.
Veronique is Cum Laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, richting jazz zang.
Na het Conservatorium heeft ze meerdere cabaret programma’s gemaakt, voordat ze terug ging naar haar eerste liefde; de muziek. Momenteel geeft ze zangles, leidt ze haar eigen koor, maakt ze nieuwe muziek en toert ze door het land als presentatrice van de Cabarestafette.