JURY

Joep Annegarn

Na mijn conservatoriumstudie begon ik in 1984 te werken als docent klarinet aan de muziekschool Zoetermeer en als docent muziek aan het Maerlant Lyceum in Den Haag.
Daarnaast dirigeerde ik diverse koren en heb ik vanaf 1986 ruim 25 jaar de jeugdorkesten van de muziekschool en het latere CKC geleid. Daar denk ik met heel veel plezier aan terug.

Vanaf 2007 was ik als adjunct-directeur werkzaam bij CKC & partners. Begin 2022 ben ik vervroegd met pensioen gegaan om meer tijd te hebben voor andere bezigheden. Ik hou van piano spelen, lekker eten, reizen, concert- en theaterbezoek, lezen en sporten.

Marloes de Natris

Marloes de Natris is een muzikant (drums, piano, gitaar, klarinet), muziekdocent en muziekproducer met een eigen studio. Na de opleiding Docent Muziek (Codarts) en de opleiding Drums (Conservatorium van Amsterdam) is ze aan het werk gegaan bij het Koninklijk Concertgebouw.
Tijdens en na haar studie speelde ze in verschillende bands en orkesten en heeft ze als docent tientallen kinderen en volwassenen verder geholpen tijdens hun muzikale reis.
In 2020/2021 volgde ze de studie Geluidstechnicus / Muziekproducer bij Sound Education Nederland. Sindsdien brengt ze muziek uit op haar eigen label MNMusic.

Lodi van Der Weerden

Na de studie schoolmuziek aan het Rotterdams conservatorium en een studie muziek registratie aan het conservatorium in Den Haag ben ik 29 jaar werkzaam geweest als docent muziek aan het Alfrink College. In die tijd heb ik met heel veel plezier 27 keer een talentenshow georganiseerd en drie keer een interscolaire (wedstrijd) tussen leerlingen van de Zoetermeerse scholen. Als schoolleider en docent CKV vond ik het belangrijk om leerlingen zoveel mogelijk met vele vormen van kunst in aanraking te brengen. Ik speel piano, accordeon en contrabas en ben net gestart met het bespelen van de cello.

Ik heb met veel plezier de afgelopen 10 jaar bij een klassiek koor gezongen. Momenteel zing ik in een klein ensemble en ben ik nog actief als pianostemmer. Regelmatig maak ik geluidsopnames van live concerten. Nu ik met vervroegd pensioen ben heb ik meer tijd voor de vele andere hobby’s: meubelmaker, fotograferen, Concert- film en theaterbezoek, scouting, zingen, cello studeren, zeilen, motor rijden en reizen met onze camper samen met mijn vrouw en onze twee honden.